Fides

Fides Door mensen, voor mensen

Fides is specialist in het uitzenden van buitenlandse flexkrachten uit de nieuwe Europese landen, met Polen in het bijzonder. Dit doet zij op basis van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Het in Doetinchem gevestigde bedrijf is sinds 2004 actief. De arbeidsmigranten die Fides heeft werken bij haar klanten, zijn enorm gedreven en gemotiveerd om succesvol te zijn met hun werk. Zij dragen bij aan de productiviteit van al haar klanten. 

De medewerkers vanuit Fides worden voor langere of korte tijd, volledig naar behoefte van de klanten ingezet. Dit zorgt er voor dat Fides inmiddels een groot netwerk aan tevreden en loyale klanten heeft opgebouwd. Deze klanten waarderen de kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast goed en uitdagend werk, op tijd en correct betalen zorgt Fides via Flexfamily voor kwaliteitshuisvesting. Het gevoel van thuis komen, lekker kunnen ontspannen en uitgerust zijn vinden wij belangrijk voor onze buitenlandse medewerkers.

Door samen te werken met de Flexfamily kan Fides optimaal gebruik maken van alle kennis en kunde die de bedrijven inbrengen. Dit zorgt voor veel voordelen waardoor Fides zich kan blijven ontwikkelen. Samen met Flexfamily werkt Fides aan nieuwe manieren om de kwaliteit van het werken en wonen in de regio te verbeteren.

Meer weten over Fides? Neem dan een kijkje op de website. www.fides-bv.nl

Seesing Flex

Seesing Flex Door Achterhoekers, Voor Achterhoekers!

Waar Seesing Personeel en Match 4U eerder los van elkaar werkten, zijn ze tegenwoordig samengevoegd tot Seesing Flex. Samen gaan zij verder als gespecialiseerd bureau in de Achterhoek voor uitzenden, werving, selectie en detachering voor vacatures op elk niveau in uiteenlopende vakgebieden. Zij brengen de beste match tot stand tussen vraag en aanbod van personeel. 

Seesing Flex spreekt de taal en begrijpt de manier van zakendoen in de Achterhoek. Alle medewerkers van Seesing Flex zijn hier geboren en getogen. Nuchter, eerlijk, persoonlijk en warm.   

Seesing Flex streeft er naar om een positieve bijdrage te leveren aan het succes van al haar medewerkers en klanten. Met vestigingen in Doetinchem, ’s-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem en Emmerich willen zij de nummer 1 intermediair zijn voor medewerkers en klanten in de Achterhoek. 

Sinds 2016 maakt Seesing Flex gebruik van alle voordelen die Flexfamily te bieden heeft. Door hier onderdeel van te zijn, staat er altijd een financieel sterke organisatie achter het bedrijf, hebben zij een nóg groter netwerk en kunnen zij gebruik maken van een grote hoeveelheid kennis en kunde in de uitzendbranche. Hierdoor kunnen zij bedrijven en kandidaten nog beter bemiddelen. En dat zonder een andere werkwijze te hanteren. Samen sta je sterker dan alleen!

Benieuwd naar Seesing Flex? Bekijk dan de website. www.seesingflex.nl

Aelbers

Aelbers Specialisten in flexibel personeel

Aelbers draagt al sinds 1997 bij aan het oplossen van personeelsvraagstukken. Zij bemiddelen, met succes, goed opgeleid personeel voor verschillende disciplines in de bouw. Doordat de inzet flexibel is en uitsluitend voor de periode dat de (extra) inzet daadwerkelijk nodig is, lopen bedrijven door Aelbers geen leeglooprisico’s bij ziekte of onnodige loonkosten. Personeelsaanvragen worden perfect opgepakt. 

Iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Daar geloven ze in bij Aelbers. Ze stellen dan ook altijd de beste teams samen voor verschillende projecten. Als samenwerkingspartner denken ze graag mee hoe medewerkers werkzaamheden zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen invullen. Het hechte team van personeelsspecialisten voelt zich verbonden aan de opdrachtgevers en medewerk

Sinds 2018 is Aelbers onderdeel van de Flexfamily. Door de samenwerking met de Flexfamily is Aelbers in de gelegenheid om nieuwe specialismes te ontwikkelen.

Op zoek naar meer informatie over Aelbers? Neem dan een kijkje op hun website. www.aelberspersoneel.nl

Marquette

Marquette Kwaliteit met een hoofdletter Q

Het in Almelo gevestigde Marquette, is een dynamische organisatie die personeelsoplossingen biedt in verschillende functies en sectoren. Al sinds 2005 ontzorgen zij bedrijven met het vinden van het perfecte personeel uit landen als Polen en Hongarije in de techniek en productie. Doordat zij personeel plaatsen op de juiste plek, besparen zij bedrijven veel moeite en tijd. Marquette biedt haar klanten oplossingen en is daarnaast ook erkend als leerbedrijf. Het bedrijf geeft namelijk ook beroepspraktijkvormend onderwijs aan de medewerkers. Het is een echt mensenbedrijf!

Met het motto “wij zijn goed voor onze medewerkers, dan zij onze medewerkers goed voor onze opdrachtgevers” regelen zij zaken met het oog op het welzijn van de werknemers. Marquette kiest voor motivatie, kennis van zaken en vakmanschap. De Q in Marquette staat dan ook voor Quality, iets wat zij leveren aan alle opdrachtgevers. Dezelfde kwaliteit streeft zij ook na in huisvesting en vervoer voor haar buitenlandse medewerkers. In nauwe samenwerking met Flexfamily heeft Marquette de beschikking over kwaliteitshuisvesting in Almelo en omgeving.   

Doordat Marquette sinds 2019 lid is van de Flexfamily, is een grotere beschikbaarheid en breedte voor klanten in het aanbod van flexibele medewerkers en dienstverlening. Hierdoor kunnen zij beter concurreren met andere landelijke opererende uitzendorganisaties. Marquette maakt doelen waar door op een warme wijze zaken te doen en te communiceren met korte lijnen. 

Lees meer over Marquette op hun website.
www.marquette-detachering.nl

Join the family!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?