Onze missie & visie

Onze missie & visie Dit is waar we het voor doen

Wij brengen werkgeluk naar iedereen in Oost-Nederland.

Dat doen we door mensen en organisaties te helpen het beste uit zichzelf te halen. Door talenten te ontwikkelen, door nauw samen te werken en áltijd met oog voor de persoon.

We leveren hoogwaardige HR oplossingen die passen bij de unieke behoeften en uitdagingen van organisaties in de Achterhoek, Stedendriehoek & Twente.

De kernwaarden van Flexfamily:

Icoon nummer 1
Op ons kun je (ver)bouwen

We zijn een partner om op te bouwen. Een partner die je persoonlijk kent en die altijd dichtbij staat. Zo creëren we een samenwerking waarbij het draait om wederzijds vertrouwen.

Icoon nummer 2
We spreken dezelfde taal

Onze wortels zitten diep in de Achterhoekse bodem en we zijn thuis in Twente. We kennen de culturen en geloven in de kracht van noaberschap.

Icoon nummer 3
We doen wat we zeggen

We zijn eerlijk tegen elkaar, tegen onze partners en tegen onze klanten. Daarom weet je bij een familielid van Flexfamily precies waar je aan toe bent.

Icoon nummer 4
Met vallen en opstaan

Ontwikkelen en leren gaat met vallen en opstaan. Daardoor hebben we een sterk lerend vermogen gekregen waarmee we altijd flexibel zijn.

Icoon nummer 5
We weten wie jij bent

We hebben een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de persoon achter het gezicht. We willen weten wie jij bent of wat jouw bedrijf uniek maakt.

Icoon nummer 6
We zijn er voor iedereen

We geloven in een maatschappij waar plek is voor iedereen en waar iedereen zijn steen bij kan dragen. We helpen daarbij waar we kunnen.

Meer over Great Place to Work
Meer over Great Place to Work

Een onmeunig goede werkgever sinds 2021.

Waar werkgeluk heel gewoon is: