Over ons

Over ons

Lid zijn van Flexfamily, betekent lid zijn van een mooie familie. Wij zijn een familiebedrijf waar we dezelfde normen en waarden nastreven. Wees betrouwbaar en eerlijk, heb iets over voor een ander, respecteer elkaar en geeft aandacht aan zowel collega’s en flex medewerkers. Samen helpen we de arbeidsmarkt op verschillende manieren. Doordat ieder bedrijf haar eigen identiteit nastreeft, creëren ze een eigen positie in de familie. Zo leren we continu van elkaar en leveren we een waardevolle bijdrage op het gebied van werken en wonen in Oost Nederland.

We zorgen voor kwaliteit in onze familiecultuur door langdurige relaties op te bouwen. In 2004 werd de kiem gelegd voor het huidige Flexfamily, toen Clemens van Lent startte met Fides. In 2019 is vanuit Fides een deel van activiteiten afgesplitst die verder gaat onder de naam Flexfactory. Na Fides volgde al snel de overname van
Seesing Flex, Match 4U, Aelbers en Marquette. In 2020 werd het werving en selectie label Vast. gelanceerd. Met Achterhoekse roots, noaberschap en verschillende specialismen in de uitzendsector, vormen we Flexfamily. Doordat ieder bedrijf zo zijn eigen aanpak, manier van werken en specialisme heeft zijn we samen dé speler in onze regio.

Doordat er altijd een kapitaalkrachtige familie staat achter elk aangesloten bedrijf, krijgen ze de kans om te blijven groeien en ontwikkelen. Met alle schaalvoordelen in geld en ervaring blijft Flexfamily investeren in ieder bedrijf. Bij zowel het zoeken van klanten als het verkrijgen van kandidaten is er altijd een familie die klaar staat voor hulp. Zo behouden we uiteindelijk de werkgelegenheid in deze regio, dragen we bij aan de arbeidsmarkt en helpen we bedrijven groeien. 

In samenwerking met Actual Leader Group

Flexfamily doet het echter niet alleen. Wij zijn dochteronderneming van de Franse organisatie Groupe leader Travail Temporaire, ook wel bekend als Actual Leader Group. Deze belangrijke speler op de Franse flexmarkt (7e plaats), heeft in 2019 een belang genomen in Flexfamily.

Onder de naam Actual Leader Group biedt vanuit meer dan 370 vestigingen in Frankrijk, Portugal, Zwitserland, Luxemburg en Nederland, waaronder de Flexfamily, human resource oplossingen aan. Het pallet aan oplossingen is breed en groeiende; van uitzenden, detacheren, werving & selectie, re-integratie & outplacement, tot training en opleidingen. Zowel persoonlijk als digitaal.

Actual Leader Group speelt ook in op de uitdagingen die de arbeidsmarkt te bieden heeft vanuit maatschappelijke oogpunt. Samen met haar bedrijven vindt zij werk voor mensen die het niet hebben of een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebben en ondersteunt zij duurzame werkgelegenheidsprojecten. Altijd gericht op het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van mensen.

Met het partnerschap van Actual Leader Group willen wij een positie in de top 10 Nederlandse flexmarkt bereiken. Samen zetten we de schouders eronder!