Over ons

Over ons

Je kunt niet overal goed in zijn en dus kun je niet alles alleen. Daar geloven wij in. Daar is onze filosofie op gestoeld. Er zijn zoveel mooie bedrijven in Oost-Nederland, elk met hun eigen specialisme en passie. Deze brengen wij graag samen. Om van elkaar te leren en samen bergen te verzetten op de regionale arbeidsmarkt.

De HR-partner in Oost-Nederland


Onze verschillende specialismen bieden samen een breed pakket aan HR-oplossingen: van uitzenden, detacheren, werven & selecteren tot trainen en opleiden, van re-integratie & outplacement tot het volledig ontzorgen bij het werkgeverschap. We hebben alles in huis om een grote positieve impact maken. Voor onze opdrachtgevers én de mensen op de regionale arbeidsmarkt. Maar we zijn er nog niet. De arbeidsmarkt blijft zich ontwikkelen, en wij dus ook.

Noaberschap en lange termijn

Onze kracht zit hem in de verbinding met de regio. De regio waar noaberschap een begrip is. Ons kent ons. We wonen en werken er, hebben er een groot netwerk en spreken dezelfde taal.

Familie ben je voor het leven. Daarom bouwen wij graag langdurige relaties op, met onze broers en zussen, maar ook met opdrachtgevers, flexkrachten en eigen personeel. Betrokken, eerlijk en duidelijk. Met gezonde nuchterheid gaan we door tot we het gewenste resultaat hebben bereikt.

Een fijne plek om te werken

Een team dat staat als een huis. Dat is nodig om werk te kunnen blijven maken van onze mooie missie. Alleen dan zijn we in staat om mooie bedrijven aan te laten sluiten bij de familie en om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Goed werkgeverschap staat dus hoog op de agenda. We zijn een inspirerende werkplek. Een plek waar ruimte is voor eigen inbreng en medewerkers veel verantwoordelijkheid krijgen. Waar altijd steun en ondersteuning is. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en groei en hebben echte aandacht voor ons familiekapitaal. Daarmee is de cirkel rond. Vanuit goed werkgeverschap werken we aan het creëren van de mooiste regio om in te wonen en te werken.