Great Place to Work

Great Place to Work Een onmeunig goede werkgever.

Wij zijn trots. Want sinds 2021 mogen wij ons een Great Place to Work noemen! Deze eretitel hebben we ontvangen na uitgebreid tevredenheidsonderzoek onder onze medewerkers naar het vertrouwen in onze organisatie en plezier in hun werk.

Bij Flexfamily staat de medewerker centraal met wederzijds vertrouwen als basis. In Het Goede Gesprek zijn we met oprechte aandacht voor de persoon en hun eigen ontwikkeling op zoek gegaan naar dat waar iemand ├ęcht gelukkig van wordt. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen: medewerkers zitten lekkerder in hun vel en beter op hun plaats. Dat zien we ook terug in de resultaten van het tevredenheidsonderzoek. Ruim 85% van alle collega’s beaamt dat leidinggevenden oprechte interesse hebben in hun als persoon!

Over Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan.

Deze internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten. Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.