2Work gaat verder als lid van Flexfamily

05 januari 2021

Doetinchem, 5 januari 2021 – 2Work heeft zich aangesloten als lid van Flexfamily.

Flexnieuws

Het in Borculo gevestigde 2Work, opgericht in 2012, gespecialiseerd in activiteiten op het gebied van
re-integratie, loopbaanbegeleiding en outplacement heeft besloten om zich per 1 januari 2021 aan te sluiten bij Flexfamily. 2Work is actief in de regio's de Achterhoek, Twente, Salland en Stedendriehoek.

De directie van 2Work, bestaande uit Esther Buitenhuis en Judith Geurkink, zien de stap naar Flexfamily vooral als een versneller van hun groeimogelijkheden. "Wij zijn erg blij dat wij gaan samen werken met de verschillende bedrijven die onderdeel uitmaken van Flexfamily. De afgelopen maanden hebben we bijvoorbeeld al gezamenlijk met Seesing Flex de eerste succesvolle stappen gezet. Door de samenwerking binnen Flexfamily krijgen wij onder andere toegang tot groeikapitaal en het commerciële netwerk. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van het groeiend aantal vestigingen binnen Flexfamily voor het voeren van gesprekken met de mensen die wij coachen en begeleiden. Tegelijkertijd behouden wij onze zelfstandigheid en bepalen wij zelf de richting en de wijze van onze groei", aldus Esther Buitenhuis en Judith Geurkink. Zij vervolgen: "Qua cultuur komen wij gevoelsmatig goed overeen; onze beider organisaties zijn warm, nuchter, professioneel, betrokken, mens- en resultaatgericht. Dat heeft voor ons mede de doorslag gegeven om toe te treden met 2Work tot Flexfamily".  

Als onderdeel van haar meerjarige groeistrategie heeft Flexfamily de volgende stap gezet door de toevoeging van 2Work aan haar portfolio van activiteiten. "Wij zijn immers een groeiende familie van flex- en HR-specialisten werkzaam in en vanuit Oost-Nederland", aldus Michael Ammerlaan. 2Work gaat als zelfstandig label verder binnen Flexfamily; gericht op re-integratie, loopbaanbegeleiding en outplacement. 

"Ook het afgelopen jaar heeft laten zien hoe belangrijk het is om vitaal en wendbaar te zijn, zowel als persoon als organisatie. Door de specialistische activiteiten van 2Work aan ons te binden kunnen wij onze klanten en (flex)medewerkers uitgebreidere dienstverlening en oplossingen bieden. Om bijvoorbeeld hun eigen duurzame inzetbaarheid te vergroten. Zo krijgen medewerkers duidelijkheid over hun arbeidsmarktpositie, adviezen om hun kansen te verbeteren en inzicht op welke vlakken zij kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen".      

Over Flexfamily

Flexfamily is met haar dochterondernemingen Fides, Flexfactory, Seesing Flex, Aelbers, Marquette en Vast. actief vanuit regio's de Achterhoek, Twente, Salland en Stedendriehoek. Flexfamily is ontstaan vanuit Fides dat door Clemens van Lent in 2004 is opgericht. In 2019 heeft het Franse Actual Leader Group een belang genomen in Flexfamily. Met het partnerschap van Actual Leader Group wil Flexfamily op de lange termijn een positie in de top 10 van de Nederlandse uitzendmarkt bereiken. Flexfamily heeft haar hoofdkantoor in Doetinchem, er werken gemiddeld 3.200 mensen bij ruim 700 klanten. Op basis van omzetcijfers 2019 neemt Flexfamily momenteel positie nr 29 in op de Nederlandse uitzendmarkt (nr 34 in 2018).