Altijd Extra met Aelbers

Altijd Extra met Aelbers

07 september 2020

Doetinchem, 7 september 2020 – Aelbers Personeel, dé partner voor flexibel personeel in de bouw, heet vanaf nu Aelbers. Met deze naamswijziging introduceert Aelbers een nieuwe huisstijl en lanceert het uitzendbedrijf een nieuwe dienst: de bemiddeling van ZZP’ers in de bouw.

Interview

Het vernieuwde Aelbers geeft hiermee een invulling aan hun kijk op de Nederlandse bouw: flexibel, fris, tijdloos en trots op wat ze realiseren. “We hebben een nieuwe naam en een nieuw jasje, maar blijven het Aelbers dat de mensen kennen”, aldus Peter van Zaanen, algemeen directeur bij Aelbers.

Introductie van ZZP

Het oplossen van personeelsvraagstukken doet Aelbers al sinds 1997. Inmiddels zijn ze een bekende speler in de bouwwereld en verzorgen ze personeel voor elke bouwfase. Van administratieve medewerkers en bouwhulpen tot uitvoerders. Als ze maar betrokken en vakkundig zijn. Peter legt uit: “De laatste jaren heeft er een verschuiving plaatsgevonden naar zelfstandigheid. Daarom hebben we besloten om ook in deze doelgroep te investeren. Zo zijn we nog beter in staat om onze opdrachtgevers op landelijk en regionaal niveau de juiste oplossing te bieden voor elke fase van het project.” 

Aelbers zou Aelbers niet zijn als ze hier geen simpel, snel en efficiënt proces voor hadden ingericht. “We zijn altijd sterk geweest in het ontzorgen van onze opdrachtgevers en werknemers. Dat wilden we vasthouden voor de bemiddeling van ZZP. Daarom hebben we gekozen voor een online portaal waarin de facturatie & betaling digitaal verlopen en waarbij wij de controle van opdrachten, contracten en administratie op ons nemen. Zo geven we de ZZP’er en opdrachtgever de ruimte om te doen waar ze goed in zijn: verder bouwen aan de toekomst van Nederland.”

Nieuwe huisstijl

Met de introductie van de nieuwe naam kan een nieuwe huisstijl niet ontbreken. Als lid van de Flexfamily komt de kenmerkende oranje vingerafdruk van de groep terug in het nieuwe logo van Aelbers. “Daar uit blijkt het specifieke Aelbers DNA”, geeft Peter aan. Iedereen bedrijf is uniek en heeft een eigen karakter binnen Flexfamily. Bij Aelbers is dat niet anders. “We hebben een divers team dat altijd dat extra stapje zet en er echt voor gaat. Met de oranje initialen AE die staan voor Altijd Extra, laten we zien dat we meer doen dan je verwacht.” Met de nieuwe huisstijl is Aelbers fris, vernieuwend en opvallend! 

Dynamische en frisse website

Het bedrijf met Achterhoekse roots is altijd nuchter en bescheiden geweest. “Maar we mogen best wat trotser zijn op wat we doen”. Daarom heeft de website een make-over gekregen waarmee bezoekers de cultuur van Aelbers meer ervaren. De website toont sfeerbeelden van de werknemers, de projecten en het bedrijf. “Het is meer dan een informatieve tool. Het laat zien wie we zijn en waar we voor staan.”

Ervaar Aelbers

Aelbers zet niet simpelweg werknemers in op projecten. Aelbers begeleidt ze persoonlijk gedurende hun loopbaan en altijd met oog voor het vergroten van het veiligheidsbewustzijn. Zo zorgen ze voor de nodige diploma’s, maar ook voor Nederlandse taaltrainingen en een persoonlijk ontwikkelingsplan. “Zo leiden we starters op tot professionals. We kijken daarbij naar de karaktereigenschappen van de werknemer, koppelen hem aan een geschikte opdrachtgever en zetten dan samen een passend plan op poten. Dat is de ervaring die we onze werknemers mee geven.”


Ervaar Aelbers zelf via www.aelberspersoneel.nl

Terug naar de blog
Peter van Zaanen

Directeur Aelbers.