De Graafschap Werkt | Samen D’RAN in de Achterhoek

19 oktober 2020

Oktober 2020 - Lancering De Graafschap Werkt, een initiatief van De Graafschap en Seesing Flex. De Graafschap Werkt is het nieuwe platform voor werk in de Achterhoek dat met de start van de competitie in September is gelanceerd.

Flexnieuws

De Graafschap Werkt is een platform waar sponsoren / partners en supporters van De Graafschap elkaar op de arbeidsmarkt tegen kunnen komen. Een mooi ondersteunend platform voor dat werkgelegenheid in de Achterhoek stimuleert en extra financieringsbron is voor de MVO projecten van de stichting de Graafschap Verbindt.

Vanuit de overtuiging dat De Graafschap nóg meer de verbindende factor in de Achterhoek wil zijn, is het platform ‘De Graafschap Werkt’ in september gelanceerd. Het platform brengt bedrijven en werkzoekenden in de Achterhoek samen zodat de Achterhoekse arbeidsmarkt nog toekomstbestendiger wordt. Supporters en inwoners kunnen een pagina aanmaken als ‘Speler’ met een eigen profiel. Partners en bedrijven kunnen een pagina aanmaken als ‘Club’ met daar aan gekoppeld vacatures. Clubs en Spelers kunnen vervolgens met elkaar in contact komen als er een goede match is op een vacature. Deze match ontstaat wanneer het profiel van de Speler overeenkomt met de vaardigheden waar een Club naar op zoek is. Iedere succesvolle match levert vervolgend een financiële bijdrage op voor De Graafschap. Dit platform is door én voor iedereen die in de Achterhoek wil wonen en werken.

De Graafschap heeft in juni de stichting ‘Graafschap Verbindt’ opgericht. De Graafschap Verbindt zorgt ervoor dat sociaal-maatschappelijke vraagstukken worden opgepakt die (economische) ontwikkelingen stimuleren. Deze mooie maatschappelijke projecten worden mede gerealiseerd uit de opbrengsten van het platform De Graafschap Werkt. 

Samen D’RAN!