De perfecte samenwerking voor Seesing Flex

07 mei 2020

Interview

Samen met De Flexfamily biedt Seesing Flex een breed aanbod van HR-diensten aan

Seesing Flex is hét ervaren en allround bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden in de Achterhoek. Met een team, bestaande uit meer dan 40 uitzendfanaten, streven zij ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan het succes van flexkrachten en opdrachtgevers. Iets wat zij in samenwerking met de Flexfamily willen realiseren. 

Seesing flex in samenwerking met De Flexfamily 

Seesing Flex is in 2016 onderdeel geworden van de Flexfamily. Door samen te werken met meerdere uitzendorganisaties onder de vlag van de Flexfamily, is Seesing Flex in staat om een breed aanbod van HR-diensten aan te bieden aan zowel werkgevers als werkzoekende in de regio Achterhoek. Er kan gebruik worden gemaakt van een nóg groter netwerk. Dit brengt voordelen met zich mee voor Seesing Flex en daarmee ook voor de bedrijven en kandidaten waartussen zij bemiddelen.

Sabine ten Holder, Directeur Seesing Flex licht toe: “Seesing Flex wil als intermediair letterlijk baanbrekend zijn in de buitenwereld. Door optimaal gebruik te maken van alle beschikbare middelen, aangevuld met de professionaliteit en expertise van onze intercedenten, willen wij toonaangevend zijn in het bieden van HR-oplossingen. Deze oplossingen moeten bovenal een positieve bijdrage leveren aan het succes van onze flexwerkers en opdrachtgevers. Dit doen we onder de vlag van de Flexfamily. ” 

Door de mens centraal te stellen in deze uitdagende sector, die door wijzigingen in wet- en regelgeving en door economische ontwikkelingen altijd in beweging is, biedt Seesing Flex meer dan werk alleen. Ze streven de mentaliteit waar de mensen in Het Oosten bekend om staan na, namelijk de nuchterheid, betrokkenheid, eerlijkheid, duidelijkheid en doorzettingsvermogen. “Door de samenwerking met de Flexfamily en de houvast van deze pijlers, bouwen wij onze dienstverlening verder uit en vergroten wij ons marktaandeel in deze regio.”

 

Terug naar de blog
Sabine ten Holder

Directeur Seesing Flex