Flexfamily en Aelbers versterken elkaar

22 april 2020

Aelbers is dé specialist in het leveren van vaklieden in de civiele betonbouw. Door zich aan te sluiten bij de Flexfamily, helpt Aelbers haar opdrachtgevers verder te bouwen aan Nederland op het gebied van wonen en werken. Nu en voor de toekomst.

Interview

“Door deze samenwerking blijven we nummer 1 in de civiele betonbouw”

Aelbers werkt aan de grootste en meest spraakmakende projecten van de Nederlandse bouwsector. Denk hierbij aan o.a. zeesluizen, bruggen, ecoducten en viaducten. Directeur Peter van Zaanen over Aelbers: “Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van strategische personeelsplanning op deze projecten”.

Blijven groeien

Binnen elke fase van een bouwproject wil Aelbers de nummer 1 leverancier van vaklieden zijn. Door nationale en internationale vaklieden te werven, maken zij dit waar. 

Mede door vergrijzing is een schaarste aan vaklieden ontstaan, aldus Peter. Daarom ontwikkelt Aelbers nieuwe vaklieden middels vakopleidingen waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan. “Daarnaast willen we een top werkgever zijn, waarbij thema’s als veiligheid, milieu en duurzame projecten voorop staan.”

Met de persoonlijke aanpak, een no-nonsense instelling en oprechte betrokkenheid in de mensen die ze bemiddelen en de klanten die ze bedienen, draagt Aelbers bij aan bouwend Nederland. 

“Wij geloven in het motto ‘samen werken aan de toekomst’. Dit is dan ook exact hetgene dat de Flexfamily toevoegt. Door ons aan te sluiten bij de Flexfamily gaan we voor regionale samenwerkingen in de gebieden Overijssel en Achterhoek op het gebied van werving, huisvesting en kennis.” 

 

Terug naar de blog
Peter van Zaanen

Directeur Aelbers.

Lees ook deze blogs
Join the family!

Maak jij samen met ons onze regio een stukje mooier?