Flexfamily lanceert Loont

18 september 2023

Vanaf maandag 18 september 2023 ontzorgt Loont interim HR-professionals én bedrijven die op zoek zijn naar (tijdelijke) extra HR-capaciteit.

Flexnieuws

Deze extra capaciteit kan in de vorm van een interim HR-professional zijn, maar ook op het gebied van loonadministratie of payroll. Zo vormt Loont een solide basis als HR business partner in Oost-Nederland. In de praktijk betekent dit dat we de diensten van Praemium Payroll en Koers Oost Loonadministratie onderbrengen bij Loont. Zo kunnen we deze verschillende vormen van dienstverlening onder één hoede aanbieden aan onze klanten. Ontdek waar je Loont voor in kunt schakelen. 

Tijdelijke HR-ondersteuning
Ontdek de kracht van interimmers.

De arbeidsmarkt is veranderd. Werkenden hebben andere beweegredenen om te werken. Een gezonde werk-privé balans, autonomie en persoonlijke ontwikkeling staan inmiddels boven salaris. De vraag naar flexibiliteit is toegenomen, net als het aantal zelfstandigen. 

Dat biedt kansen voor jouw bedrijf: de juiste expertise op de juiste plek voor een bepaalde periode, terwijl jij je kunt focussen op de kernactiviteiten van de organisatie. Flexibel en efficiënt zonder risico.

Loonadministratie
Uitbesteden: dat loont!

Op zoek naar een partner aan wie je de loonadministratie kunt toevertrouwen? Dan ben je bij Loont aan het juiste adres. Flexfamily voert al jaren de loonadministratie uit voor duizenden flexkrachten. Wij mogen dus wel zeggen dat Loont flink wat expertise en ervaring in huis heeft. 

Het uitbesteden van de loonadministratie levert veel tijd op. Tijd die je kunt investeren in dingen die je écht graag doet en waar je écht goed in bent. Ondertussen zorgen zij ervoor dat de loonadministratie efficiënt en foutloos wordt uitgevoerd.

Payroll
Precies zoals jij het wilt.

De payroll specialisten van Loont staan klaar om jou flink wat werk uit handen te nemen. Bij een payroll constructie voert Loont niet alleen de loonadministratie, maar doen ze ook de salarisbetalingen, houden ze personeels-dossiers op orde en regelen ze de pensioenopbouw. 

Zij verzorgen alle juridische zaken rondom jouw personeel én jij bent niet langer verantwoordelijk voor de kosten in geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Dit alles doen ze volgende de laatste wet- en regelgeving.