Hoera! Flexfamily is weer Great Place to Work Certified!

08 november 2022

Voor het tweede jaar op rij een onmeunig goede werkgever.

Flexnieuws

“Vertrouwen is de strategie die altijd werkt.”
– Great Place to Work Nederland

Wij zijn trots. Want voor het tweede jaar op rij mogen wij ons een Great Place to Work noemen! Deze eretitel hebben we ontvangen na uitgebreid tevredenheidsonderzoek onder onze medewerkers naar het vertrouwen in onze organisatie, trots van onze collega’s over wat zij doen en het plezier in hun werk.

Vertrouwen als basis

Het afgelopen jaar hebben we de medewerker centraal gezet met wederzijds vertrouwen als basis. In Het Goede Gesprek zijn we met oprechte aandacht voor de persoon en hun eigen ontwikkeling op zoek gegaan naar dat waar iemand ├ęcht gelukkig van wordt. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen: medewerkers zitten lekkerder in hun vel en beter op hun plaats. Dat zien we ook terug in de resultaten van het tevredenheidsonderzoek. Ruim 85% van alle collega’s beamen dat leidinggevenden oprechte interesse hebben in hun als persoon!

Over Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan.
Deze internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten. Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

Over Flexfamily

Flexfamily is met haar dochterondernemingen Fides, Flexfactory, Seesing Flex, Aelbers, Marquette, Koers Oost, Vast., 2Work, Maqqie, Vitaal!, Evolon, Meesterwerk en Praemium Payroll actief vanuit regio's de Achterhoek, Twente, de Liemers, Salland en Stedendriehoek.

Flexfamily is ontstaan vanuit Fides dat door Clemens van Lent in 2004 is opgericht. In 2019 heeft het Franse Actual Leader Group een belang genomen in Flexfamily. Met het partnerschap van Actual Leader Group wil Flexfamily op de lange termijn een positie in de top 10 van de Nederlandse uitzendmarkt bereiken. Flexfamily heeft haar hoofdkantoor in Doetinchem, er werken bijna 4.000 mensen bij ruim 800 klanten. Op basis van omzetcijfers 2021 neemt Flexfamily momenteel positie nr. 28 in op de Nederlandse uitzendmarkt.