Maqqie, hét toonaangevende werkplatform

27 juli 2020

Sinds 1 juli 2020 is de Flexfamily weer een prachtig bedrijf rijker. De Flexfamily heeft een belang genomen in Maqqie, hét 100% online digitale werkplatform waar vraag en aanbod van werk samenkomt. Doordat Maqqie een ander deel van de markt bedient is dit een perfecte aanvulling op de bestaande dienstverlening binnen de Flexfamily.

Interview

Tegenwoordig verandert de manier van wonen en werken continu door verdergaande digitalisering en technologische ontwikkelingen. “Wij geloven dat Maqqie perfect inspeelt  op de toekomstige ontwikkeling op het gebied van werk. Met Maqqie bedienen we een ander deel van de markt, namelijk de markt die zélf aan de knoppen zit en zelf regie wil hebben. Hiermee bedoelen we zowel  werkzoekenden én werkgevers, zegt Leontien Wolters, directeur Maqqie Oost Nederland. Via dit digitale werkplatform regelen werkgevers en werknemers zelf alles snel en voordelig online. 

Het systeem

“Maqqie Oost Nederland richt zich met name op Gelderland en Overijssel. Door verschillende branches te benaderen gaan we de komende maanden bouwen aan onze naamsbekendheid. We zijn inmiddels gestart in de horeca en gaan Maqqie de komende maanden uitbreiden naar meerdere branches in onze regio zoals bijvoorbeeld de zorg”. Maqqie bevat een database met beschikbare kandidaten en cv’sSpeciaal voor de horeca is een bierviltje ontwikkeld waar kandidaten zich snel een eenvoudig via de OQ code kunnen aanmelden. Eenmaal aangemeld, zit je  in de Maqqie applicatie en kan het zoekproces starten. Werkgevers maken zelf vacatures aan die gratis worden doorgeplaatst naar de grotere jobboards. Het algoritme aan de achterkant zorgt voor de uiteindelijke match. Wanneer er overeenstemming is over het uurtarief regelt de app automatisch alle juridische, fiscale en administratieve rompslomp. Conform voor die branche geldende CAO, met sociale zekerheid én pensioen.  

Eerlijk en transparant, dat is Maqqie

Het feit dat we steeds meer regie willen hebben op de dingen die we in het dagelijkse leven doen, zie je ook terugkomen in het werkveld. Vandaar dat wij Maqqie in Gelderland en Overijssel willen introduceren als online uitzendorganisatie. Het is volledig digitaal én biedt 100% sociale zekerheid. Maqqie biedt contractvormen in de range van maximaal flex tot maximaal vast, heeft volledige CAO integratie en geeft datgene waar zowel de werkgever als de werkzoekende recht op heeft”, aldus Leontien Wolters. Maqqie maakt alle beloftes waar, zowel juridisch als arbeidsvoorwaardelijk. 

Wij geloven enorm in de mogelijkheden van Maqqie en zijn blij dat we deze innovatieve online dienstverlening kunnen toevoegen aan de Flexfamily”.