Marquette Detachering en Hans van Zaanen

Marquette Detachering en Hans van Zaanen

13 augustus 2020

Marquette is hét bureau dat zich gespecialiseerd heeft in het detacheren van (productie)technische vaklui uit Oost-Europa. Een perfecte aanvulling voor Flexfamily.

Interview

Marquette richt zich hoofdzakelijk op de technische (productie) bedrijven in de provincies Overijssel en Gelderland. Deze regio biedt de organisatie legio mogelijkheden om te groeien. Marquette is sinds Juni versterkt door de toetreding van Hans van Zaanen als directeur. Medio Augustus verhuist Marquette naar een prachtige nieuwe locatie aan Twentepoort Oost in Almelo. Kortom, Marquette is een organisatie in beweging!

Professionalisering, digitalisering en commercie. Nieuwe impulsen met Hans van Zaanen als directeur Marquette

Hans van Zaanen heeft de afgelopen 20 jaar zijn sporen verdiend in verschillende commerciële en operationele management rollen binnen organisaties waarbij hij zich richtte op de bemiddeling van technisch personeel. Hij begrijpt dan ook als geen ander wat de meerwaarde is van detacheren en wat er voor nodig is om dit op een eigentijdse kwalitatieve manier in te vullen. Als geboren en getogen Nijverdal-er spreekt hij de taal, heeft zijn netwerk in de regio en is een kind van de Twentse cultuur. Via zijn eigen netwerk is hij bij Marquette binnengerold als directeur. Hier is hij betrokken bij het professionaliseren van operationele zaken waarbij momenteel de nadruk ligt op het implementeren en optimaliseren van de werkprocessen en het optimaal inzetten van systemen en digitale oplossingen.

Ontzorgen en flexibel zijn

Marquette biedt personeelsoplossingen in diverse sectoren. De organisatie detacheert gekwalificeerde vaklui met een arbeidsmigranten achtergrond; geworven en geselecteerd zowel binnen als buiten Nederland. Zo neemt Marquette de zorg uit handen van haar klanten die gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers zoeken. Daarnaast neemt de organisatie actief het voortouw om arbeidsmigranten zich structureel in Nederland te laten vestigen. Zo draagt Marquette bij aan een gezonde woon-en-werk situatie in de regio’s Twente en de Achterhoek. Marquette heeft gedurende de Covid-19 crisis samen met zusterorganisaties binnen Flexfamily creatieve oplossingen bedacht om mensen aan het werk te houden. Door flexibel te werk gaan, altijd naar oplossingen kijken en goed te overleggen, heeft Marquette zowel haar gedetacheerde medewerkers als klanten goed weten te ontzorgen gedurende deze ongekende periode. 

Marquette blijft in beweging!

Ondanks dat klanten kampen met lagere omzetten door Covid-19, ziet Marquette een voorzichtig herstel waar zij direct op inspringt; door nu direct weer de juiste medewerkers te werven. Daarnaast wordt met de komst van Hans van Zaanen ook aantal andere zaken opgepakt. Marquette zit niet stil en blijft meegaan met de tijd. “We hebben ambitieuze plannen en zijn daarom druk bezig om ons team uit te breiden met een aantal collega’s” aldus Hans. Dat Marquette gaat verhuizen, heeft nog een reden volgens Hans. Zo wil de organisatie de nieuwe werkwijze doorzetten in het nieuwe pand met een open kantoor indeling; het ondersteunt onderlinge samenwerking en communicatie. “Daarnaast komt dit de service-beleving en laagdrempeligheid naar onze gedetacheerde medewerkers ten goede. Dit is ook zeker iets wat wij online gaan doorvoeren. Na de bouwvak starten wij dan ook met het maken van een nieuwe website” besluit Hans.