VAST. en Flexfamily

VAST. en Flexfamily

19 augustus 2020

VAST. is hèt werving en selectiebureau in de Achterhoek. Met een frisse kijk op deze tak van dienstverlening, begeleidt het team van ervaren, Achterhoekse branchespecialisten kandidaten naar een eerste of volgende vaste baan. Wederom een mooie aanvulling binnen Flexfamily.

Interview

Alle branchespecialisten spreken de taal van hun sector en dus van de opdrachtgever. Hierdoor zijn ze in staat beter en sneller passende matches te maken. “Onze mensen zijn uitermate geroutineerd in het achterhalen van enerzijds de cultuur, eisen en behoeften van de werkgevers en anderzijds de competenties, soft skills en wensen van de kandidaten. Zij weten deze vervolgens op feilloze wijze aan elkaar te koppelen, waardoor veel sterke en langdurige matches tot stand komen“, vertelt Sabine ten Holder, Directeur VAST. 

Baanbrekende bemiddeling

VAST. wil een prominente rol pakken op het terrein van werving en selectie in de regio en daarmee dé verbindende factor zijn voor vast werk in de Achterhoek. “Allereerst willen we zoveel mogelijk Achterhoekers, of mensen die in deze regio (terug) willen (komen) wonen en/of werken, voorzien van een vaste baan waarin ze werkgeluk (terug)vinden. En vanzelfsprekend willen we Achterhoekse bedrijven en organisaties voorzien van vaste werknemers die, binnen hun vakgebied, een zo positief mogelijke bijdrage leveren aan het succes van hun organisatie. Door de werving en selectie-opdrachten onder een eigen label te vervullen, leveren wij een nog grotere bijdrage aan de verbetering van de arbeidsmarktpositie van de Achterhoek. Onze regio kenmerkt zich enerzijds door een prachtig woon-werkklimaat boordevol kansen, anderzijds ook door bescheidenheid. Dat is juist een gemiste kans. Wij zijn van plan om de Achterhoekse arbeidsmarkt echt op te schudden en gepaste trots toe te voegen wanneer we opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar introduceren. Wij zijn ervan overtuigd dat uiteindelijk iedereen daarvan profiteert“, aldus Sabine.

VAST. en Flexfamily 

Doordat VAST. deel uitmaakt van Flexfamily, kan het team gebruik maken van een nóg groter netwerk, hebben ze een financieel sterke organisatie achter zich staan en kunnen ze gebruikmaken van een grote hoeveelheid sector kennis en kunde. Dit brengt veel voordelen met zich mee voor het bedrijf en daarmee ook voor de organisaties en kandidaten waartussen zij bemiddelen. 

 

 

Terug naar de blog
Sabine ten Holder

Directeur Seesing Flex