Onze missie

Onze missie Dit is waar we het voor doen

Iedere dag aangenamer werken in Oost-Nederland. Voor iedereen. Voor en met onze klanten. Dat is ons werk. Wij werken aan duurzame inzet, aan werk-naar-werk bemiddeling, aan weer aan het werk gaan, aan ontwikkeling, aan vitaliteit, aan werkgeluk.

Door vergrijzing, verkleuring, schaarste, digitalisering, steeds veranderende wet- & regelgeving worden de arbeidsmarkt en haar vraagstukken complexer. Organisaties worden ontzorgd door onze activiteiten.

Flexfamily ontwikkelt zich tot een familie van zelfstandig opererende en elkaar erkennende specialisten op het gebied van human capital oplossingen. 

Persoonlijk & betrokken

Wij staan voor noaberschap in alles wat we doen. We werken met zorg, aandacht & dienstbaarheid om elkaar te helpen aangenaam te wonen, werken en leven in Oost-Nederland.

 

Betrouwbaar & eerlijk

Vertrouwen is de basis voor onze relaties en daarom zijn wij integer, betrouwbaar en eerlijk. We richten ons op de lange termijn, zijn ruimdenkend en wegen ieders belangen mee in onze beslissingen. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Verder leren & ontwikkelen

In onze werkwijze en doelen zijn wij professioneel, deskundig en duidelijk. We richten ons op verder leren & ontwikkelen. Van fouten leren we, verbeteren we en staan we sterker. 

 


Dichtbij.
Nuchter.
Noaber.

D'RAN!