Over Praemium Payroll

Praemium Payroll verzorgt alles rondon payrolling voor haar opdrachtgevers. Zij nemen het juridisch werkgeverschap van u over & nemen alle administratieve taken uit handen. Daarnaast zorgen zij voor de urenverwerking, de salarisbetalingen & up-to-date personeelsdossiers inclusief de pensioenopbouw. Daarbij doen ze alles volgens de laatste wet- en regelgeving en hanteren ze de juiste cao voor alle medewerkers.

In de dagelijkse praktijk verandert er niets: de opdrachtgever heeft personeel voor zich werken, dat zij zelf aan kunnen nemen. Andere dingen veranderen wel. Het formele werkgeverschap komt bij Praemium Payroll te liggen. En wij nemen u allerlei administratieve taken uit handen: salarisadministratie, doorbetaling bij ziekte, pensioenopbouw.

Zo houdt de opdrachtgever tijd en ruimte over om te doen waar zij goed in is: een onderneming runnen. Praemium Payrolling is er voor zowel nieuwe, als al bestaande medewerkers. Ook is er een mogelijkheid tot tijdelijke payrolling, bijvoorbeeld als vervanging bij ziekte, of voor zwangerschapsverlof.

Meer weten over Praemium Payroll?